MetaRelax magnesiumsupplementen

MetaRelax is dankzij zijn specifieke samenstelling ideaal om te gebruiken bij stressmomenten en vermoeidheid en is goed voor de spieren. Daarnaast is MetaRelax een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat, actieve B-vitamines en vitamine D.

Bij Pixelpharma kan je zowel terecht voor MetaRelax in tabletvorm als in poedervorm. Ontdek het aanbod hieronder.

Waarom magnesiumsupplementen innemen goed voor je is

Er zijn verschillende oorzaken voor een magnesiumtekort, bijvoorbeeld te weinig opname uit voeding, te veel verlies bij diarree of door overmatig zweten. Dit tekort kan je aanvullen door het innemen van magnesiumsupplementen. 
Door het tekort aan te vullen vermijd en herstel je van spier- en zenuwstoornissen en psychische veranderingen zoals een verhoogde prikkelbaarheid, psychose of depressie.

MetaRelax tabletten

Ben je op zoek naar MetaRelax tabletten? Bij Pixelpharma zijn MetaRelax tabletten verkrijgbaar per 45 tabletten, 90 tabletten of 180 tabletten in een doos. Ontdek ze hieronder.

Gebruik: 2 tabletten per dag of zoals aanbevolen.

MetaRelax zakjes

Gaat jouw voorkeur meer uit naar MetaRelax in poedervorm dan naar MetaRelax in tabletvorm? Kies dan voor de MetaRelax zakjes. Bij Pixelpharma is het magnesiumsupplement MetaRelax in poedervorm verkrijgbaar per 20 zakjes, 40 zakjes of 84 zakjes in een doos. Ontdek ze hieronder.

Gebruik: Oplossen in een glas water (150 ml) en 1 zakje per dag of zoals aanbevolen.