Voor het uitvoeren van de transacties werken wij samen met Ingenico. Zij zijn marktleider in diensten voor beveiligde digitale betalingen. Weet dat er GEEN ENKELE financiële informatie wordt doorgegeven aan PixelPharma. Onmiddellijk na de transactie ontvangen wij enkel een akkoord van betaling !

PixelPharma biedt 4 betalingsmethoden aan:

  • Bancontact/Mister Cash
  • Creditcard
  • PayPal
  • iDEAL

Tot op heden zijn andere betalingsmethoden nog niet beschikbaar !

Betalen aan de koerierdienst bij levering is NIET MOGELIJK !

In onze Algemene Voorwaarden is nog aanvullende informatie terug te vinden over onze betalingscondities.

Bancontact/Mister Cash

Wanneer u bij de afhandeling van uw bestelling bij de stap “Betalen” komt en u wil met Bancontact/Mister Cash betalen, kies dan deze optie door de check-out aan te vinken. Automatisch komt u terecht op de beveiligde site van Ingenico voor de betaling. Je zult je kaartnummer en vervaldatum moeten invullen, het bedrag controleren en betalen met jouw persoonlijke authenticatiemiddel. Dit proces is afhankelijk van de bank bij wie u klant bent !

Via deze methode betaalt u snel, simpel en veilig. Het is volledig gratis en voor 12 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden.

Creditcard

Het gaat hier om MasterCard en VISA. Hier lopen de betalingen veilig via een beveiligde SSL-Server. Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd wordt uw bestelling opgestuurd.

Het is volledig gratis en voor 12 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden.

"Indien u kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na uw bevestiging van betaling van uw rekening gedebiteerd."

PayPal

Heeft u een kredietkaart of bankrekening gekoppeld aan een PayPal-rekening, dan kunt u ook deze methode gebruiken om uw bestelling te betalen. Nu hoeft u geen kredietkaartnummer, pincode of andere gegevens door te geven. Een e-mailadres en wachtwoord van uw PayPalrekening is wel vereist.

Het is volledig gratis en voor 12 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden.

iDEAL

Heb je een Nederlandse bankkaart dan geeft iDEAL jou de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk online te betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.