Welkom bij PixelPharma ! De online apotheek voor een glimlach !

Via PixelPharma willen wij de dienstverlening vanuit onze apotheken bij u thuis in de woonkamer binnenbrengen. Aarzel niet en test het zelf eens uit!

PixelPharma biedt u een uitgebreid assortiment kwalitatieve producten aan, verspreidt over 11 categorieën. Naast een uitgebreid gamma voorschriftvrije geneesmiddelen gaat het hier ook om schoonheidsproducten, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, voeding, … van uiteenlopende merken.  De bijsluiters en samenvattingen van de kenmerken (SKP) van alle in België vergunde en gecommercialiseerde geneesmiddelen kan u terugvinden op de website van het FAGG.

Geneesmiddelen op voorschrift zult u niet terugvinden op de site. Het is bij wet verboden in België om voorschriftplichtige geneesmiddelen te verkopen op het internet. Hetzelfde geldt voor dierengeneesmiddelen op voorschrift. Ga voor deze middelen langs bij uw lokale apotheek.

Alle andere apotheekproducten en vrij verkrijgbare geneesmiddelen kunt u dus wel terugvinden op de webshop. Onthoud dat vrij verkrijgbare geneesmiddelen ook geneesmiddelen blijven, en dat u deze producten met de grootste voorzichtigheid moet gebruiken. Bij twijfel ga dan ten raden bij een erkende arts of therapeut. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor bijkomende informatie of deskundig advies.

Nog enkele belangrijke weetjes:

  • Bent u op zoek naar een medisch hulpmiddel (dat in België op de markt is) en heeft u het niet teruggevonden in onze webshop, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Dan proberen we dit alsnog voor u te bestellen.
  • Als wij vaststellen of vermoeden dat uw bestelling een conflict geeft met de wettelijke en ethische farmaceutische zorg waaraan wij gebonden zijn, dan houden wij voor onszelf het recht om uw bestelling te weigeren.
  • Voor mensen die bestellen vanuit het buitenland, weet dat wij als Belgische apotheek rekening moeten houden met het verbod om in België vrij verkrijgbare geneesmiddelen te verkopen in landen waar deze enkel op voorschrift mogen verkocht worden.
  • De webshop biedt ook een grote hoeveelheid voedingsmiddelen aan. Omdat het hier gaat om levenden producten, hebben/nemen we deze producten niet op voorraad of niet in grote hoeveelheid! Zo willen we voedselverspilling voorkomen!
    Dit zorgt er natuurlijk voor dat niet alles beschikbaar is via de webshop, maar dit wil niet zeggen dat we het niet kunnen leveren. Wanneer u een product niet kunt vinden stuur ons dan zeker een mail. Waarschijnlijk kunnen we het alsnog leveren.
    De kans bestaat wel dat we uw bestelde(n) product(en) zelf nog eerst moeten bestellen. De levertijd is dus afhankelijk van de gemiddelde levertijd van onze leverancier. Reken minstens 1 à 2 werkdagen extra bij de normale leveringstermijnen!

PixelPharma is erkend door het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) en draagt welzijn, zorg, discretie en veiligheid hoog in het vaandel.