PixelPharma is een onderdeel van een farmaceutische groep bestaande uit Peeters Pharma, Pharma Force en Pharma Base.

De groep telt samen 21 apotheken, verspreid over heel België. Vele jaren ervaring en onze eigen groothandel (Pharma Base) garanderen onze klanten een onberispelijke en op maat gemaakte service.

Binnen Peeters Pharma & Pharma Force proberen wij elke dag opnieuw onze klanten de best mogelijke bediening te verlenen. De 3 pijlers van de groep zijn dan ook:

  • Het geven van op maat gemaakt advies
  • Correcte zorgverlening
  • Innovatie
  • Eerlijke prijs

Dit gebeurt niet alleen via de apotheken binnen de groep, maar om een antwoord te bieden op de specifieke noden van bewoners en medewerkers in herstellingsoorden, rust- en verzorgingstehuizen, servicewoningen en psychiatrische centra zijn wij als groep gespecialiseerd in de levering van geneesmiddelen aan deze instellingen. Wij leveren de gevraagde geneesmiddelen volgens de klassieke methode en via “Geautomatiseerde Individuele Medicatie Voorbereiding (Multidosis)”.

Troeven

Als Belgische apothekengroepering gespecialiseerd in individuele medicatievoorbereiding of IMV; fractioneren wij alle soorten medicatie per toedieningsmoment en leveren dit volledig voorbereid aan. Door ons hierin voor de volle 100% te specialiseren, onderscheiden we ons van andere spelers in de markt en kunnen we onze klanten op elk moment de volledige ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Hiervoor is een team samengesteld geworden dat bestaat uit apothekers, hun adjuncten en assistenten, een centraal management, operationele, administratieve medewerkers en uw persoonlijke relatiebeheerders.

Het is de gespecialiseerde kennis en betrokkenheid van dit team in de gezondheidssector dat misschien wel onze grootste troef is. Het stelt ons in staat om de allerbeste begeleiding en dienstverlening op maat te garanderen. Dankzij een continue, professionele coaching en opleidingen kunnen onze medewerkers u diepgaande en vooruitstrevende antwoorden bieden op al uw gezondheidsvragen. U kunt dus altijd bij ons terecht voor vragen over de nieuwste evoluties in de sector.

Leveren & bestellen

Er zijn 2 manieren van levering:

Geneesmiddelen leveren op klassieke manier.

De klassieke methode: U plaatst een bestelling via mail of fax, en dit dagelijks of wekelijks volgens een onderling afgesproken uurrooster.

Multidoses: Het is de ideale methode bij uitstek. Het laat toe om medicatie te leveren per resident per inname moment. Het levert een enorme tijdswinst op voor uw personeel en zo kunnen zij zich focussen op uw residenten. Dankzij zeer goed uitgekiemde procedures is er een perfecte traceerbaarheid van de geneesmiddelen.

Geneesmiddelen leveren via Geautomatiseerde Individuele Medicatie Voorbereiding.

Vrees niet voor de aanpassingen op software gebeid. Onze IT-diensten integreren bij u de aangepaste software die de elektronische medicatieplannen naar onze apotheek verstuurt. Bij de overstap naar dit systeem kan u rekenen op een team dat uw organisatie ter plekke begeleid. Onze regelmatige opvolging resulteert in een betrouwbaar en flexibel systeem dat aanzienlijk kostenbesparend werkt.

Innovatie

De technische ontwikkelingen staan niet stil en de zorgverlening vraagt ook telkens meer inspanning. Om aan deze eisen en onze eigen waarden te kunnen voldoen moeten wij als zorgverlener ook blijven innoveren.

Innovatie laat ons allen toe efficiënter te werken, ook in de zorg. We zien het overal, van nieuwe mobiele applicaties tot manuele handelingen die nu geautomatiseerd worden. Als apotheekgroep gespecialiseerd in individuele medicatievoorbereiding, denken we hier steeds vooruit en vinden het belangrijk om hieraan mee te werken. Wij stellen u dan ook graag de nieuwe MedEye oplossing voor, de schakel die de medicatieketen sluit:

Facturatie & diensten

U ontvangt maandelijks een detailfactuur van de geneesmiddelen (brutoprijs & kortingen) per resident.

Enkele van onze diensten:

  • Het beheer van voorschriften en/of attesten is voor ons, maar u heeft altijd de mogelijkheid om te vragen naar een overzicht van de verschuldigde voorschriften en/of attesten.
  • We zijn ook altijd bereid om advies te geven voor de optimalisatie van het geneesmiddelenbeheer binnen woonzorgcentra.
  • Voor residenten en personeel zijn er kortingen op niet terugbetaalde producten en cosmetica.
  • Pharma Force levert ook klein materieel zoals medicatiekarren, incontinentiemateriaal, toilet- en douchestoelen, weegschalen, anti decubitus-kussens en matrassen, positioneringskussens tot verzorgingsbedden aan groothandelsprijzen.
  • Een groep van medicatieconsulentes, mensen die zelf jarenlang actief waren in rust- en verzorgingstehuizen, komen u ter plekke opleiden en zorgen voor een perfecte integratie van onze diensten.

Ben u geïnteresseerd om misschien beroep te doen op onze diensten aarzel dan niet en neem contact met ons op. Via een persoonlijk gesprek zullen wij dan alles tot in het detail met u bespreken en al uw vragen beantwoorden. Dit is vrijblijvend en zonder kost. Wij proberen dan binnen de 7 dagen contact met u op te nemen om een afspraak te maken tot een voorstellingsgesprek.