Is er een korting voor een bepaald beroep of sector?

Naar boven

Neen, dit is niet mogelijk. Wij respecteren de deontologie van de Orde der apothekers die formeel elke discriminerende korting aan haar leden verbiedt. De prijzen zijn vrij, maar moeten voor iedereen dezelfde zijn.

Sponsoren jullie evenementen?

Naar boven

De Orde der apothekers wil geen commercieel imago creëren voor het beroep van apotheker, daarom is de toegelaten publiciteit voor een apotheek erg beperkt.

PixelPharma respecteert deze bevelen nauwgezet door geen enkele vorm van sponsoring toe te passen.

Kan ik mogelijk een staal ontvangen voor een aankoop?

Naar boven

Wanneer u een merk of product koopt dat u nog nooit heeft gebruikt kan het interessant zijn om dit eerst eens te kunnen uitproberen m.b.v. een staaltje van het product.

Jammer genoeg is het niet mogelijk voor ons om iedereen van een staaltje te voorzien. We weten ook nooit of we zelf staaltjes krijgen en in genoeg capaciteit om uit te delen. De kosten voor het opsturen van deze stalen kan al snel oplopen.

Wij proberen wel om bij elke bestelling van onze klanten (een) staaltje(s) toe te voegen zolang de voorraad strekt, maar we kunnen niets garanderen. Het gaat hier dan om staaltjes van verschillende merken die wij op voorraad hebben. Wij hopen dat u de door ons gekozen staaltjes kunt waarderen en begrip heeft voor ons standpunt.

Mijn vraag en antwoord niet gevonden?

Naar boven

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag dan kan u ons altijd bereiken via:

Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact op met u om uw vraag te beantwoorden.Terug naar overzicht