Abbott

DE BELOFTE VAN ABBOTT LIGT IN DE BELOFTE DIE ONS WERK BIEDT VOOR GEZONDHEID EN LEVEN.

We zetten ons in om de belofte van het menselijke potentieel overal ter wereld waar te maken, in alle aspecten en fasen van het leven. We zijn ervan overtuigd dat gezondheid de sleutel is tot die belofte. Want mensen met een optimale gezondheid, bereiken eerder wat ze willen. Daarom blijven we er altijd naar streven mensen in elke levensfase te helpen zo gezond mogelijk te worden. 

We helpen mensen bij hun streven naar een gezond leven. Dit is de manier waarop Abbott al meer dan een eeuw te werk gaat: wetenschap met passie die we op verantwoorde wijze vertalen naar duurzame bijdragen aan de gezondheid.

Wij hebben producten voor pasgeborenen tot ouderen, en van voeding en diagnostiek tot medische zorg en farmaceutische behandelingen.

  • We bevorderen toonaangevende wetenschap en technologieën die kunnen zorgen voor belangrijke verbeteringen in de gezondheidszorg.
  • Wij hechten belang aan de diversiteit van onze producten, technologieën, markten en mensen. En we geloven dat de combinatie van verschillende perspectieven en gedeelde doelstellingen inspireert tot nieuwe ideeën en betere manieren voor de aanpak van veranderende gezondheidsbehoeften.
  • We willen uitzonderlijke prestaties neerzetten, iets wat de medewerkers van Abbott wereldwijd kenmerkt. Dit vragen we van onszelf en van elkaar, omdat ons werk het leven van mensen beïnvloedt.
  • We streven ernaar om het vertrouwen te winnen van de mensen die we helpen door vast te houden aan de hoogste kwaliteitsnormen en uitstekende persoonlijke relaties, en door op een rechtvaardige en integere manier ons werk te doen.
  • We hebben succes altijd hoog in het vaandel staan, zowel voor ons bedrijf als voor de mensen die we helpen. Dit doen we door trouw te blijven aan de belangrijkste principes waarop ons bedrijf meer dan een eeuw geleden werd gebouwd: innovatieve zorg en een verlangen om een zinvol verschil te maken in alles wat we doen.

Meer weten ? Klik hier voor de website

Logo Abbott