Aderma

De cultuur van de kwetsbare huid

Als pionier op het gebied van plantaardige dermocosmetica is A-DERMA Dermatologische Laboratoria al meer dan 30 jaar een pionier op het gebied van dermocosmetica, die de kunst van het verzorgen en verzorgen van de kwetsbare huid heeft ontwikkeld dankzij een unieke actieve stof, Rhealba® Haver.

Een verhaal gemaakt in Frankrijk!

Het begon allemaal in de jaren '70 toen Pierre Fabre, een door de plantkunde gepassioneerde apotheker uit Castres, zijn hart ging ophalen aan de teelt van de haver, een verwaarloosde plant die echter al meer dan drieduizend jaar wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. Dit markeerde het begin van een uitgebreid onderzoek dat tot op de dag van vandaag in Zuidwest-Frankrijk wordt voortgezet.

1982 - Het eerste haverproduct wordt gelanceerd: de A-DERMA dermatologische reep. De A staat voor Avoine (haver) en Derma voor Dermatologisch. Plantaardige dermo-cosmetica is geboren. Het onderzoek vorderde en vooral een specifieke haver viel op, de witte Rhealba® Haver, een van de meest geconcentreerde in kalmerende moleculen. Dermatologische haver is tegenwoordig een begrip.

1992 - Twee SOS-producten worden gelanceerd uit productfamilies die snel klassiekers zullen worden: Epitheliale en huidveroudering. In 1994 komt Exomega op de markt, het huidverzorgingsproduct voor de atopiegevoelige huid.

2009 - Een nieuwe sprong voorwaarts met de ontdekking van Rhealba® Haver plantjes, de kwintessens van Rhealba® Haver, met nog meer geconcentreerde actieve ingrediënten die het evenwicht herstellen, verzachten en herstellen.

2012 - Het behoud van de producten ligt aan de basis van de innovatie die geleid heeft tot de creatie van de steriele cosmetica, Exomega DEFI, via een proces dat alle conserveringsmiddelen en het risico van besmetting uitsluit om de meest kwetsbare huid de grootste zorg te geven.

2015 - Lancering van Epitheliale AH DUO, het eerste Ultra-herstellende anti-litteken huidverzorgingsproduct.


Meer info op Aderma

Logo Aderma
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 22 van 22 producten
22 producten
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

22 producten