Almirall

Over Almirall.

Almirall is een farmaceutisch bedrijf dat patiënten wereldwijd van waardevolle geneesmiddelen wil voorzien. Wij onderzoeken, ontwikkelen, vervaardigen en vermarkten specialité geneesmiddelen, evenals gelicentieerde producten. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf, wat ons in staat stelt om onze innovatieve producten met succes in te zetten waar ze nodig zijn.

Om echt het verschil te kunnen maken richt onze R&D zich op gebieden met onvervulde medische behoeften, nu en in de toekomst. Wij willen leidend zijn op het gebied van luchtwegaandoeningen en dermatologie en daarnaast willen we een aanzienlijke bijdrage leveren op het gebied van gastroenterologie en pijn.

Onze goede relatie met zorgprofessionals en wetenschappers ligt aan de basis van ons succes. Bij Almirall bieden we betrouwbare en transparante informatie over onze geneesmiddelen en R&D projecten. Door in gesprek te blijven met onze patiënten, zijn we op de hoogte van hun medische behoeften.

Barcelona, Spanje, is de thuisbasis van onze wereldwijde hoofdkantoor. Onze drie fabrieken zijn gevestigd in Spanje en Duitsland. Deze ultramoderne productielocaties zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie en voldoen aan de internationale productienormen (GMP). Onze omvangrijke productielocatie in Sant Andreu de la Barca (Barcelona, Spanje) is goedgekeurd door zowel het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) als de Food and Drug Administration (FDA).

De optimistische en volhardende aanpak van Almirall heeft geresulteerd in een continue groei sinds onze oprichting in 1943. Vandaag de dag profiteren duizenden zorgprofessionals en miljoenen patiënten over de hele wereld van ons werk.

Meer info op Almirall (Engels)

logo Almirall
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 3 van 3 producten
3 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

3 producten