Alvityl

Het merk Alvityl® belichaamt al meer dan 50 jaar een professionele kennis en expertise op de markt van de multivitaminensupplementen.

De afdeling Gezondheid bekleedt een centrale positie binnen de Laboratoires Urgo en zorgt voor de ontwikkeling en innovatie van producten voor het behoud van een goede gezondheid en welzijn. Alvityl® biedt vandaag een volledig assortiment formules en galenische vormen die elke dag de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen en sporenelementen aanleveren voor de goede werking van het organisme**.
** Als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Alvityl® biedt een volledig assortiment producten dat aan de behoeften van de consument voldoet:

  • Galenische vormen die geschikt zijn voor iedereen: een kauwtablet voor onderweg, een siroop voor jonge kinderen en mensen met slikproblemen.
  • Een hoeveelheid vitaminen, mineralen en sporenelementen die strikt in overeenstemming is met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) of voedingswaardereferenties (VWR).
  • Bijzonder volledige formules.
  • Smaken voor alle doelgroepen.
  • Innovatieve en aangepaste verpakkingen: Alvityl® Multivitamines is verpakt in een spuitbus voor een optimaal behoud van vitaminen en meer gebruiksgemak. Alvityl® Junior is voorzien van een dop met droogmiddel voor bescherming tegen vocht en een perfect behoud van de kenmerken van het product.
  • In overeenstemming met de geldende normen inzake voedingssupplementen.

Gamma VITALITEIT

Vermoeidheid, verminderde conditie of gebrek aan vitaliteit? - Bepaalde periodes zoals groei, een herstelperiode, koude en vermoeidheid tasten het afweermechanisme aan. Soms voorziet u door een slechte voeding of gebrek aan eetlust niet 100% in de dagelijkse behoefte. Kinderen of volwassenen hebben dan mogelijk nood aan vitaminen om hun conditie en vitaliteit te herwinnen.

Gamma TONIQUES

Gebrek aan energie door lange en moeilijke dagen? - Het hele jaar door, maar vooral tijdens perioden van overwerk, examens of belangrijke vergaderingen, heeft het organisme wel eens een ruggensteuntje nodig om een terugval in de energie tegen te gaan en krachtig te blijven.

Gamma WEERSTAND

Last van winterkwaaltjes door verzwakt natuurlijk verdedigingsmechanisme? - Het hele jaar door en vooral tijdens de winterperiode is het organisme druk in de weer en moet het aanvallen van buitenaf weren. De herstelperiodes kunnen soms lang en moeilijk zijn. Kinderen of volwassenen hebben dan een ruggensteuntje nodig naast het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam.

Meer info op Alvityl

Logo Alvityl