Arkopharma

Arkopharma is een farmaceutisch laboratorium, gespecialiseerd in het domein van de fytotherapie en voedingssupplementen.

Arkopharma heeft meer rekening willen houden met de sociale, maatschappelijke, milieu- en economische uitdagingen door al zijn medewerkers, al zijn leveranciers en zijn aandeelhouders bijeen te brengen rond een globale benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid van de ondernemingen.

De intelligentie van de natuur voor uw gezondheid

De planten bieden een uitstekend antwoord om het lichaam op natuurlijke wijze de noodzakelijke bestanddelen te geven om gezond te blijven. Doorheen de eeuwen en de werelddelen heen heeft de mens zijn plantenkennis en de geneeskrachtige eigenschappen van planten kunnen verwerven. Nu is de doeltreffendheid van de geneeskunde “door planten” erkend en wetenschappelijk bewezen.

De planten bevatten verschillende werkzame bestanddelen die afzonderlijk een rol spelen en die in harmonie werken om een bepaalde werking te krijgen. Dit specifiek werkingsmechanisme, waarbij verscheidene bestanddelen gelijktijdig werken, wordt een synergetische werking genoemd (uit het Grieks synergos: samenwerken).

Het fenomeen van synergie, erkend door alle plantenspecialisten, werd door verscheidene wetenschappelijke experimenten geverifieerd, zoals het voorbeeld van valeriaan(Valeriana officinalis).

Meer weten ? Klik hier voor de website

Logo Arkopharma
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 57 producten
57 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

57 producten
1 - 45 van de 57