Bébisol

GEWELDIGE IDEEËN VOOR BABY'S

Bébisol is gespecialiseerd in kleine kinderverzorgingsaccessoires voor baby's vanaf de geboorte tot 3 jaar oud en biedt een breed scala aan producten in verschillende segmenten: mijn fopspeen, mijn maaltijd, mijn tanden, mijn toilet, mijn moeder, mijn verzorging. De producten van Bébisol profiteren van de meest recente technische innovaties om de groei van het kind beter te ondersteunen. Ze bieden maximale veiligheid, in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Voor elke baby zijn fopspeen
Fysiologische, omkeerbare of ronde punt? Rubber of siliconen? 1ste of 2de leeftijd? Bébisol biedt fopspenen aan die aangepast zijn aan de leeftijd en de behoeften van de baby. De Bébisol tip: een fopspeenclip om aan de babykleding te bevestigen, zodat u niet langer het risico loopt de fopspeen op de grond te zien vallen.

Flessen voor iedereen
Van alle vormen, alle kleuren, alle materialen: glas, siliconen, polypropyleen....! Bébisol biedt een compleet assortiment babyflessen, van 220 tot 300 ml, ontworpen om aan de behoeften van alle baby's te voldoen. Al onze flessen zijn gegarandeerd Bisphenol A gratis.

Hoe zit het met de spenen in dit alles?
Alle spenen in ons assortiment passen op onze flessen. Standaard kraag of brede kraag? Siliconen of rubber? 1ste, 2de leeftijd of variabel debiet? Onze spenen zijn aangepast aan de leeftijd en de behoeften van uw baby.

bekers en bekers: als de baby begint te drinken als een grote
Praktisch voor het nemen van 200 tot 360 ml bekers en tuimelaars voor een wandeling.

Eerste tanden: klassieke of verkoelende bijtringen
Om gekauwd te worden als de eerste tanden van de baby beginnen te groeien.

Het toilet: allemaal mooi, allemaal schoon
Een hele reeks toiletartikelen om u elke dag te helpen in het wassen van uw baby en om dit moment een pauze van betrokkenheid en tederheid te maken.

Het bad
Baby's houden van water, baden herinnert hen aan de sensaties en veiligheid van het intra-uteriene leven. Daarom heeft Bébisol accessoires ontwikkeld zodat het bad een moment van tederheid en delen tussen u en uw kind is.

Borstvoeding
Omdat borstvoeding een bevoorrecht moment is in de moeder-kindrelatie, heeft Bébisol een hele reeks specifieke producten ontworpen voor het comfort en de vrijheid van moeders.

logo Bébisol