B Braun

B Braun bestaat al vanaf 1839 en is sindsdien uitgeroeid tot een bekende naam in de medisch wereld. Hun producten en diensten vinden hun weg naar medische groothandels, ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen.

Elke service die B. Braun levert sinds hun ontstaan, omvat alle kennis en vaardigheden, gedegen inzicht in de behoeften van de gebruikers en uitgebreide expertise. De producten zijn afgestemd op de patiënt én de gebruiker. Ze staan voor kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en zoveel mogelijk comfort.

Slogan B Braun: Sharing expertise means continuously developing effective solutions through constructive dialogs with customers and partners in order to protect health and sustainably improve people’s lives.

Met een continu groeiend portfolio van doeltreffende oplossingen voor de medische zorg draagt B. Braun substantieel bij aan de bescherming en verbetering van de gezondheid van mensen. Het aanbod van B. Braun omvat in totaal 5.000 verschillende producten, waarvan 95% door het bedrijf zelf wordt vervaardigd. Door ook aanvullende services en advies te bieden, is B. Braun een systeemleverancier die in samenwerking met zijn klanten de beste oplossingen ontwikkelt voor de patiënt en zo een belangrijke bijdrage levert aan de medische vooruitgang.

Wie zijn ze in 60 seconden (Engels):

Meer info op B Braun

Logo B Braun
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 47 producten
47 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

47 producten
1 - 45 van de 47