Belène

Anti-Age verzorgingslijn

BELÈNE® is een hoogtechnologische Anti-Age verzorgingslijn voor een gladde en stevige huid door het boosten van collageen. Deze nieuwe lijn werd ontwikkeld en klinisch getest in samenwerking met wetenschappers en huidspecialisten. De BELÈNE® producten zijn verkrijgbaar in de apotheek.

Waarom is de huid zo belangrijk?

De huid is het grootste (zowel in oppervlakte als gewicht) en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam. Dit dynamisch orgaan ondergaat heel wat verandering tijdens het leven. Ze is van essentieel belang voor onze algemene gezondheid en welzijn en wordt ± elke 28 dagen hernieuwd.

De huid heeft talrijke functies (bescherming, constant houden van de lichaams-temperatuur, zintuigfunctie, aanmaak Vitamine D, ….) en is meer dan alleen de verpakking van het lichaam. Ze speelt ook een belangrijke psychologische/sociale rol. Een mooie, stevige huid wordt gezien als teken van jeugdigheid en geeft het zelfvertrouwen een boost.

Hoe evolueert de huid doorheen de jaren?

Naarmate we ouder worden, verandert ook onze huid. Huidveroudering is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat reeds start op de leeftijd van 25 à 30 jaar.

Huidveroudering wordt veroorzaakt door een combinatie van verschillende factoren. Zowel inwendige (genen, biologische leeftijd, etniciteit, huidtype) als uitwendige factoren (blootstelling aan zon, roken, pollutie, stress, alcohol, onevenwichtige voeding, hormonaal onevenwicht) zorgen parallel voor structurele veroudering van de huid onder de vorm van rimpels en pigmentatievlekken.

Doorheen de jaren begint de essentiële ondersteunende structuur van de huid af te breken. De natuurlijke aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine neemt af met het ouder worden, waardoor de huid stevigheid, soepelheid en hydratatie verliest. In combinatie met externe factoren (blootstelling aan de zon, vervuiling, roken, …) zorgt dit ervoor dat de huid dunner, slapper, droger, brozer, meer gepigmenteerd en kwetsbaarder wordt. Stilaan verschijnen fijne lijntjes, kraaienpootjes en (diepe) rimpels,… de jonge, stevige, glanzende huid maakt plaats voor een ‘rijpere huid’.

Anti-Age Cosmetica -
de huid verjongen van buitenuit

Belène® huidverzorgingsproducten met Collagen Active D Complex® is een antirimpel huidverzorgingsprogramma gebaseerd op de nieuwste hoogtechnologische technieken voor een jonge en gladde huid.

Dit skin care gamma bestaat uit 3 unieke producten, die perfect kunnen gecombineerd worden met elkaar en met de Collagen Anti-Age Drink voor een 360° Anti-Age behandeling.

Meer info op Belène

logo Belène
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 5 van 5 producten
5 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

5 producten