Bioderma

BIOLOGIE & DERMATOLOGIE - BIODERMA, DERMATOLOGISCH LABORATORIUM

BIODERMA speelt al van in de jaren '70 een pioniersrol en heeft een unieke ervaring opgebouwd door de biologie in dienst te stellen van de dermatologie. Deze bijzondere wetenschappelijke benadering berust eerst en vooral op de kennis van de huid en haar biologische mechanismen om producten te formuleren die direct worden geïnspireerd door hen.

ONS MODEL - EÉN MODEL: DE GEZONDE HUID

Het onderzoek van Bioderma berust zich op de studie van de gezonde huid, op zijn huidcellen maar ook op daar waar een onevenwicht is. De huid spreekt haar eigen taal en BIODERMA zal steeds blijven proberen om deze taal te ontcijferen. De huid ondergaat veranderingen en wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Zo kunnen ziektes, medische behandelingen, huidveroudering en andere factoren haar evenwicht verstoren en problemen veroorzaken. Bij BIODERMA willen we het natuurlijke evenwicht herstellen en versterken opdat de huid terug normaal kan functioneren en opnieuw gezond is. 

ONS CONCEPT - EÉN UNIEK CONCEPT: BIOMIMETISME

Vanuit een absoluut respect voor de huid, imiteren de producten van BIODERMA de natuurlijke biologische mechanismen, zowel wat bestanddelen als wat werkingsprincipes betreft. Voor hun samenstelling selecteert BIODERMA de meest zuivere bestanddelen en moleculen die reeds van nature in de huid aanwezig zijn, voor een optimale tolerantie. Afhankelijk van het huidprobleem gaan de BIODERMA producten de natuurlijke huidprocessen beschermen, activeren of herstellen.

ONZE MISSIE - EÉN ABSOLUTE VEREISTE: DERMATOLOGISCHE VEILIGHEID

BIODERMA heeft er altijd naar gestreefd perfecte doeltreffendheid te verzoenen met maximale tolerantie, voor elk huidtype en elke pathologie.  Om maximale dermatologische veiligheid te garanderen, bevatten de producten van BIODERMA alleen de strikt noodzakelijke ingrediënten, de meest zuivere bestanddelen in een optimale dosis. BIODERMA gaat nog verder dan de wettelijke aanbevelingen terzake en weert alle dermatologische producten waarover onzekerheid heerst. Dit engagement is terug te vinden in het formuleringscharter dat van toepassing is op alle productontwikkelingen en garandeert overigens een superieure kwaliteit van de producten door een wetenschappelijke methode. Deze compromisloze aanpak verklaart waarom de producten van BIODERMA de tolerantie van de huid verbeteren en huidreacties minimaal houden. Daarom bevatten alle producten het gepatenteerde natuurlijke DAF-complex (Dermatological Advanced Formulation).

Logo Bioderma
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 60 producten
60 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

60 producten
1 - 45 van de 60