BioSil

Ware schoonheid langs buiten

Het wetenschappelijke geheim langs binnen

De gepatenteerde formule van BioSil helpt je het collageen te produceren dat je nodig hebt voor een gavere en jonger uitziende teint, haar en nagels.
Zonder trucjes met cosmetica. Enkel jij en jouw DNA.

Herwin uw jeugd. Ervaar hoe Biosil's klinisch bewezen formule je huid, haar en nagels verjongt.

Geef een verjongingskuur aan uw Haar, Huid en Nagels

Collageen: het “schoonheidseiwit” van uw lichaam

U wil een gladdere huid, voller haar en sterkere nagels? Wie niet? Moleculaire biologen hebben het structurele eiwit ontward dat aan de basis ligt van een gladde huid, mooi dik haar en sterke nagels, nl. collageen, het “schoonheidseiwit” van uw lichaam. Tijdens de jeugd bulkt het lichaam van het collageen. Het collageen vormt bovendien een stevige en dichte matrix of netwerk van vezels. Deze ideale structuur van de collageen matrix voorkomt rimpelvorming, maakt de huid veerkrachtig en draagt bij aan de vorming van dik en stevig haar. Maar met de jaren vermindert het collageen.

Leeftijdgerelateerd collageenverlies

Vanaf de leeftijd van 21 jaar daalt de hoeveelheid collageen en begint de vitale collageen matrix te verslappen. Rond de leeftijd van 30 jaar worden de gevolgen daarvan zichtbaar op de huid, het haar en de nagels. Ook het nadelig effect op botten en gewrichten is meetbaar.

Meer info op BioSil

Logo BioSil
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 3 van 3 producten
3 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

3 producten