Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een familiebedrijf, opgericht in 1885, en is uitgegroeid tot één van de 20 grootste bedrijven in de farmaceutische industrie.

Het bedrijf is zeer onderzoek gericht, het probeert dagelijks een meerwaarde te creëren door middel van innovatie in geneesmiddelen voor mensen, dierengezondheid en biofarmaceutica.

De verbetering van de gezondheid en de kwaliteit van leven van patiënten is het doel, hiervoor ligt de focus dan ook op ziekten waarvoor tot op heden geen bevredigende behandelingsoptie bestaat. Het bedrijf concentreert zich daarom op de ontwikkeling van innovatieve therapieën die het leven van patiënten kunnen verlengen. In diergezondheid staat Boehringer Ingelheim voor geavanceerde preventie.

Omdat Boehringer Ingelheim een familiebedrijf is, plant het doorheen de generaties en richt het zich op succes op lange termijn in plaats van winst op korte termijn. Het bedrijf streeft daarom naar organische groei uit eigen middelen, maar tegelijkertijd ook met openheid voor partnerschappen en strategische allianties in onderzoek. In alles wat het doet, neemt Boehringer Ingelheim vanzelfsprekend haar verantwoordelijkheid ten opzichte van de mensheid en het milieu.

Bedrijfsvisie (Engels)

Meer info op Boehringer Ingelheim

Logo Boehringer Ingelheim
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 47 producten
47 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

47 producten
1 - 45 van de 47