Boiron

Ons bedrijf werd opgericht in 1932 toen Jean en Henri Boiron, wetenschappers en ondernemers in hart en ziel, begonnen zijn aan het avontuur van de homeopathie.

In 2011, trouw aan hun waarden en hun voorgeschiedenis, blijven de laboratoria Boiron zeer gehecht aan hun positie als familiaal en onafhankelijk laboratorium; hetgeen een uitzondering is in de internationale farmaceutische wereld.

Zo blijven we meester van onze strategische keuzes en werken we samen met 4000 gepassioneerde mensen aan dit prachtige project.

EEN PASSIE VOOR WETENSCHAPPELIJKE NAUWKEURIGHEID EN KWALITEIT.

Binnen de groep BOIRON verwierven wij een unieke expertise in het produceren van homeopathische geneesmiddelen, het resultaat van meer dan een halve eeuw ervaring en innovatie.

In België, net zoals in Frankrijk, beantwoordt de vervaardiging van homeopathische geneesmiddelen aan de specifieke farmaceutische eisen en voorschriften en voldoet aan de hoogste normen.

Onze distributiefaciliteiten voldoen eveneens aan de goede productiepraktijken en onze teams doen hun uiterste best om geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit te leveren met het oog op reactievermogen, service en betrouwbaarheid.

EEN PASSIE VOOR DE MENS

"De economische prestaties van het bedrijf hangen in sterke mate af van de ontwikkeling van elke werknemer"
Christian Boiron

Sociale dynamiek is gebaseerd op de wil om de beste economische realiteit van de onderneming en de menselijke dimensie te combineren.

Het fundament waarop al onze teams steunen om samen iets op te bouwen bestaat uit:

  • een sterke visie, het doel van het bedrijf: de verdediging en de bevordering van de homeopathie;
  • en waarden - die het bedrijf zal leiden haar missie te vervullen en om de werkwijze te bepalen:

o Authenticiteit
o Ernst
o Passie
o Geluk

Wij zijn van mening dat een management door ontwikkeling veel effectiever is dan een management door stress. We zetten dit idee om in de praktijk met speciale aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van elke werknemer, door zijn opleiding aan te passen aan zijn ontwikkeling en zorg te dragen voor duidelijke regels, door het integreren van een artistieke aanpak van onze dagelijkse activiteiten.


Meer info op Boiron

logo Boiron
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 816 producten
816 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

816 producten