Ceres Pharma

Innovation in healthcare & wellbeing

ONTSTAAN

Ceres Pharma kwam tot stand in de zomer van 2017 als overkoepelende firma van de bestaande vennootschappen Pharco Innovations, Etixx Sports, Primrose Pharma en Calxx Laboratories en is actief in de branche van de voorschriftvrije producten (OTC of over the counter). Het bedrijf is in handen van investeerder Marc Coucke en CEO Mario Debel en heeft de intentie te groeien door de ontwikkeling van de eigen portfolio en overnames.

In augustus 2018 breidde Ceres Pharma het gamma uit door de volledige overname van de Mithra RX geneesmiddelenportefeuille (anticonceptie, menopauze, urologie en HPV infecties) voor BeLux.

MISSIE

Uw goede gezondheid is onze voornaamste zorg. Daarom zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van geneesmiddelen, medische producten en hoogwaardige voedingssupplementen.

De hoogwaardige voedingssupplementen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. inzichten op het gebied van nutritherapie en fytotherapie.

DOORGEDREVEN ONDERZOEK

Een multidisciplinair team samengesteld uit artsen, apothekers en eigen onderzoekers, ontwikkelt producten die het resultaat zijn van de meest recente wetenschappelijke inzichten op vlak van nutri-therapie en fytotherapie. De focus ligt op het leveren van een belangrijke bijdrage aan welzijn en gezondheid.

KWALITEIT

STRENGE PRODUCTIEPROCESSEN EN HOGE EISEN

Iedere stap in de ontwikkeling wordt aan de nodige procedures onderworpen om fouten te vermijden en een betrouwbaar product af te leveren. GMP (= Good Manufacturing Practice) is voor ons een diep verankerd en standaard streven zodat de producten die we afleveren steeds veilig te gebruiken zijn.

KLINISCHE STUDIES

We hanteren de hoogst mogelijke normen. Doorgedreven klinische studies met onze producten leveren het bewijs van doeltreffendheid en therapeutische onschadelijkheid (geen bijwerkingen).

Onze ervaring in ontwikkeling en verkoop van medische hulpmiddelen en hoogtechnologische voedingssupplementen staat daarbij garant voor een eenduidig positief resultaat.

Meer info op Ceres Pharma

Logo Ceres Pharma
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 60 producten
60 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

60 producten
1 - 45 van de 60