Dentaid

Jarenlange ervaring in mondverzorging

Dentaid BeNeLux BV is in 1998 opgericht als dochteronderneming van het in Barcelona (Spanje) gevestigde Dentaid hoofdkantoor.
Dentaid is actief in diverse landen. Naast het hoofdkantoor in Spanje zijn er zeven dochterondernemingen. Deze zijn gevestigd in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Peru, Chili en de BeNeLux. Daarnaast worden de Dentaid-producten wereldwijd in 45 landen verkocht via distributeurs.

Dentaid BeNeLux is gevestigd in Houten. Gedurende de afgelopen jaren heeft de BeNeLux vestiging zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde binnen de tandheelkunde en met name op het gebied van mondverzorgingsproducten.
Dentaid heeft dit bereikt door zich vanaf de oprichting te richten op de introductie en verkoop van kwalitatief hoogstaande, patiëntvriendelijke, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor diverse mondproblemen.

ONZE MISSIE

Dentaid heeft zich tot doel gesteld de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. Dit willen wij realiseren door de introductie van optimale productoplossingen die gebaseerd zijn op grondig wetenschappelijk onderzoek.

Dentaid werkt in alle landen nauw samen met universiteiten en dental professionals die regelmatig worden bezocht door de Area Managers van Dentaid om (product)kennis over te dragen. Deze dental professionals adviseren de Dentaid producten aan hun patiënten wanneer zij de best mogelijke oplossing willen bieden in situaties waarbij de mondverzorging extra aandacht nodig heeft.

ONZE VISIE

Het gebit is een waardevol bezit. We drinken, eten, slapen, praten en lachen ermee. De mondgezondheid  kan invloed hebben op het dagelijkse functioneren en daarmee op de kwaliteit van leven. De mond is onderdeel van het menselijk lichaam en in toenemende mate is er bewijs van een interactie tussen de algemene gezondheid en mondgezondheid. Met kwalitatief hoogwaardige producten kan Dentaid de mondgezondheid verbeteren. Wij werken daarbij nauw samen met professionals met als gezamenlijk doel de bewustmaking van het belang van een goede mondgezondheid.

Meer info op Dentaid

logo Dentaid
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 58 producten
58 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

58 producten
1 - 45 van de 58