Futuro

FUTURO™ biedt kant-en-klare producten die comfort, pasvorm en compressie bieden voor meer levenskwaliteit.

FUTURO™ bandages: ontworpen om gewrichtspijn te verlichten

Of u nu te maken hebt met chronische gewrichtspijn die zich in de loop der tijd langzaam heeft ontwikkeld, of met acute pijn als gevolg van een recent letsel, u wilt verlichting. Gewrichtspijn goed behandelen vergemakkelijkt het herstel, voorkomt bijkomende gezondheidscomplicaties en verbetert de algehele kwaliteit van uw leven. FUTURO™ braces en -bandages bieden u de juiste steun, het comfort en de pasvorm die u altijd en overal nodig hebt. 

Ondersteun uw actieve leven en uw actieve lichaam.

Kant-en-klare FUTURO™ braces en -bandages zetten de wetenschap voor u aan het werk om u comfort, goede pasvorm en compressie te bieden die u nodig hebt om zo goed mogelijk te kunnen bewegen. Dat doen ze zo!

Warmte

De warmte die wordt geproduceerd door de speciale structuur en pasvorm van FUTURO™ bandages, stimuleren de microbloedsomloop in de kleine vaten in de te genezen gebieden. Daarmee wordt de stofwisselingsactiviteit in de warmere gebieden verhoogd, zodat meer zuurstof en voedingsstoffen het weefsel kunnen bereiken en het genezingsproces bevorderen.

Compressie

De matige compressie die FUTURO™ bandages geven op zowel het gewricht als de onderliggende weke delen, voorkomt pijnlijke vochtophoping. Zwelling in de gewrichten verdwijnt sneller en de spanning in de weke delen neemt af. Als snel voelt u minder pijn en meer energie als gevolg van een gezonde bloedsomloop.

Proprioceptie

Bij FUTURO™ bandages wordt voortdurende, milde druk gegeven om speciale receptoren (proprioceptoren) in de huid en het weefsel te stimuleren. Dit stimulerende proces kan de biomechanica en de spiercoördinatie in uw lichaam verbeteren.

Bewezen door consumenten

FUTURO™ bandages en -braces worden ondersteund door een deskundigenpanel van ingenieurs en medische zorgverleners. Deze producten hebben hun gunstige effecten bij de preventie en verlichting van gewrichtspijn al meer dan 70 jaar aangetoond bij patiënten overal ter wereld. Nu is het uw beurt om de wetenschap achter FUTURO-bandages te ervaren.

Meer info op Futuro

Logo Futuro
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 43 van 43 producten
43 producten
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

43 producten