iWHITE

iWhite Instant Teeth Whitening brengt een assortiment van revolutionaire whitening producten op de markt sinds 2008. De producten van iWhite hebben als doel uw tanden witter te maken en om vlekken op uw tanden te verwijderen. Inmiddels is iWhite in bijna 50 landen verkrijgbaar.

Alle iWhite producten zijn waterstofperoxide-vrij, klinisch getest en 100% veilig. De producten zijn eenvoudig thuis te gebruiken.

iWhite wordt ontwikkeld en wereldwijd verkocht door fabrikant Sylphar uit Deurle, België.

Over Sylphar

Sylphar is een fabrikant van medische hulpmiddelen en cosmetische producten en begon in 2008 als een spin-off van een publiek genoteerd dentaalbedrijf. Onze focus ligt op het brengen van innovatieve, consumentvriendelijke producten die opvallen door hun revolutionaire applicatiemethodes. Het is onze missie om ieder jaar drie nieuwe producten en/of aanvullingen op de markt te brengen om zo onze groei te stimuleren.

Momenteel brengen wij wereldwijd verschillende producten op de markt via zeer gemotiveerde, lokale distributiepartners. U kunt ons vinden in de volgende domeinen:

  • Oral beauty : het toonaangevende merk iWhite biedt producten om uw tanden witter te maken.

  • Oral therapeutics : onze merken Herpatch en After geven koortsblaasjes en aften geen kans. Ons nieuwste product binnen dit domein is Shur Healthy Breath. Shur Healthy Breath is de oplossing bij slechte adem.

  • Medicated skincare : het innovatieve Remescar assortiment biedt oplossingen voor specifieke huidproblemen zoals wallen en donkere kringen onder de ogen, spataderen en littekens.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek of drogisterij bij u in de buurt of online.

Kwaliteitscontroles

Een gespecialiseerd productontwikkelingsteam verzekert continue product innovatie afgestemd op de specifieke behoeften van de consument. Strenge kwaliteitscontroles, volgens de normen van ISO 9001, ISO 13485 en ISO22716, verzekeren dat onze producten constant van hoog niveau zijn en voldoen aan de Richtlijn voor medische hulpmiddelen en de cosmetische wetgeving. Wij zijn tevens geregistreerd bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) en worden als fabrikant van medische hulpmiddelen ook geïnspecteerd. Alle onderzoeken en ontwikkelingen vinden plaats in een gereguleerde, hoogwaardige omgeving in onze vestiging in Deurle, België.


Meer info op iWhite

Logo iWHITE
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
1 product
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

1 product