Klorane

De verzorgingsproducten van Klorane worden in Frankrijk vervaardigd op basis van zorgvuldig geselecteerde plantaardige bestanddelen. De producten bevatten planten als brandnetel, haver, vlas en amandel.

De producten van Klorane zijn speciaal ontwikkeld voor een goede verzorging. Er zijn shampoo's en droogshampoo's van Klorane beschikbaar voor ieder haartype.
Voor ieder haartype is er een op maat gemaakte shampoo in diverse geuren. Het haar dat vet, zeer droog, niet meer glanzend is, behoort tot de verleden tijd. 

Heb je geen tijd om het haar te wassen? Gebruik dan de Klorane droogshampoo. Deze reinigt zonder water en zorgt dat het haar luchtig wordt en meer volume krijgt. Klorane heeft ook producten op de markt gebracht tegen haaruitval.

Voor de baby is er er een heel assortiment aan producten, gaande van l'eau de bébé, voedende crèmes tot luiercrèmes en reinigingsmelk. Voor de oudere kinderen is er de Klorane junior-lijn.

Door het gebruik van pure plantenextracten heeft Klorane alleen maar therapeutische voordelen. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de huid, haren en je baby.

Logo Klorane