Lohmann Rauscher

Filosofie : Uw betrouwbare partner.

L&R kan terugblikken op meer dan 160 jaar ervaring met het produceren van verbandmiddelen en medische hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit. Ondanks onze wereldwijde vertegenwoordiging houden wij ook vandaag nog de waarden van een familieonderneming hoog. Want uit de traditie groeit tegelijkertijd onze visie voor de toekomst: met innovatiekracht en voortdurend met de nadruk op uitstekende kwaliteit samen met onze klanten op de praktijk georiënteerde productideeën te ontwikkelen en daarmee de zorgmarkt vorm te geven.

De favoriete aanbieder van oplossingen

L&R ziet zichzelf niet alleen als fabrikant en leverancier van producten, maar ook als aanbieder van oplossingen en betrouwbare partner op het gebied van geneeskunde, verpleging en hygiëne. Daarbij laten wij ons altijd leiden door de behoeften van onze klanten en patiënten. In onze netwerken en ontwikkelingscentra ontwikkelen wij oplossingen en diensten waarvan de hoge kwaliteit het in ons gestelde vertrouwen recht doet. Deze kwaliteit en onze vakkundige medewerkers staan aan de basis van ons voortdurende economische succes. 

People.Health.Care L&R

Bij L&R staat de mens en de zorg voor diens gezondheid altijd centraal. Onze slogan 'People.Health.Care.' richt zich op drie afzonderlijke gebieden die in hun kern allemaal voor de visie en waarden van L&R staan: de mens staat op de voorgrond en daarmee ook centraal bij alles wat wij doen. Zijn gezondheid is niet alleen het werkveld, maar ook de competentie van L&R. 'Care' verankert de merkwaarden vertrouwen, klant- en servicegerichtheid en het begrip van L&R als betrouwbare partner. Door deze drie-eenheid zijn wij als vertrouwenswaardige aanbieder van oplossingen in staat mensen wereldwijd te helpen. 


Meer info op Lohman & Rauscher

Logo Lohmann Rauscher
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 45 van 233 producten
233 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

233 producten