Mustela

Mustela zet zich in

Mustela zet zich in voor een gezonde huid vanaf de geboorte* en kiest om ingrediënten te gebruiken die veilig en doeltreffend zijn en geeft voorrang aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
*Ook voor baby's die net de neonatologie hebben verlaten

Onze hoofdingrediënten

De duizend weldaden van Avocado d’perseose - Aanwezig in het volledige productgamma voor de Normale huid, de Avocado perseose is een natuurlijk actief bestanddeel, biomimetisch, dat hydrateert en dat de ontwikkeling helpt van de kwetsbare huidbarrière van de baby.

De rijkdom van Bijenwas - Aanwezig in alle producten met Cold Cream in het gamma voor de Droge huid, de bijenwas voedt de opperhuid in de diepte en beschermt de hydrolipidenfilm.

Schizandra - Aanwezig in het volledige productgamma voor de Zeer gevoelige huid, Schizandra is een natuurlijk actief bestanddeel die de roodheden en het gevoel van ongemak kalmeert van de zeer gevoelige huid.

Zonnebloem oleodistillaat - Aanwezig in het volledige gamma Stelatopia is Zonnebloem oleodistillaat een natuurlijk actief bestanddeel die de huid met neiging tot atopie herlipideert en verzacht.

Mustela maakt gebruik van duurzame en verantwoorde ingrediënten

Meer info op Mustela

Logo Mustela
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 22 van 22 producten
22 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

22 producten