Physiomer

Verkoudheid of rinofaryngitis is de meest voorkomende infectieziekten bij mensen. Volwassenen hebben niet meer dan 2 of 3 verkoudheden per jaar. Kinderen kunnen 6 verkoudheden hebben en baby’s zelfs 10.

Physiomer draagt bij tot het verhelpen van rinitis of allergische rinitis. Rinitis is de aanduiding voor aandoeningen van de neus, zoals een geïrriteerde of ontstoken  neus. De symptomen zijn een loopneus, niezen, een verstopte neus en verder geïrriteerde oren, ogen en keel.

Allergische rinitis is een ontsteking van het neusslijmvlies veroorzaakt door een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen. Heb je vaak last van een verstopte of lopende neus, niezen, rode en waterige ogen dan kan dat wijzen op allergische rinitis. Afhankelijk van stof waaraan je allergisch bent, kunnen de symptomen in bepaalde seizoenen optreden, of het hele jaar door.

Physiomer begeleidt u in elke bovenstaande omschreven fase van de aandoening. Dankzij deze producten kunt u uw symptomen verlichten en tegelijk beschermen.

Physiomer zorgt voor u:

  1. Met het behandelen van verkoudheden en de verwikkelingen ervan.
  2. Met het voorkomen van verkoudheden en de verwikkelingen ervan.
  3. Het verminderen van symptomen bij allergische rinitis. Raadpleeg het gamma normal yet en strong yet.
  4. Bij verzorging na een operatie raadpleeg het gamma physiomer strong yet
  5. Bij uw dagelijkse neusreiniging voor volwassenen en baby’s. Raadpleeg het gamma Physiomer normal yet en physiomer baby.

Hoe Physiomer toepassen bij baby's en kinderen samen met het gebruik van de neusreiniger?

https://youtu.be/2GL_6lr9HlA

logo Physiomer