Prodia

De Belgische onderneming Revogan is sinds 1965 actief vanuit Gent. Ze is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het aanbieden van dieetvoeding. Prodia is een merk van Revogan waarmee ze zoete, suikerarme en suikervrije lekkernijen aanbieden. Dit wordt bereikt door het gebruik van smaakvervangers zoals sucralose (een zoetstof), fructose (natuurlijke suiker) en maltitol (suiker-, maïs- of tarwe-extract). Dankzij zijn ingrediënten, laag vetgehalte en gecontroleerde calorische waarde zijn Prodia producten geschikt voor mensen met diabetes of overgewicht.

In de loop der jaren is het gamma van Prodia enorm gegroeid. Het bevat een grote hoeveelheid aan voedingsproducten zonder toegevoegde suikers en met interessante voedingswaarden. Prodia biedt allerlei koekjes en zoetigheden aan, zoals vanille- of chocoladewafels zonder toegevoegde suikers, maar gezoet met maltitol. Dit merk beschikt ook over rijstwafels, gevulde koekjes, madeleines en desserten. Bovendien beschikt Prodia over een uitgebreid gamma aan confituren met framboos-, pruim- en sinaasappelsmaak. Er zijn ook enkele smeerpasta’s verkrijgbaar onder de smaken: appel-peer, speculaas, honing…. Zelfs wanneer je een specifiek dieet moet volgen kan je nog volop genieten van heerlijke chocolade (zwart, wit, praliné, met nootjes of met melk).

De confituren, smeerpasta’s en chocolades bevatten een laag vet-, disacharide- en monosacharidegehalte, wat ervoor zorgt dat u ze gerust kunt gebruiken bij uw ontbijt of vieruurtje zonder dat u moet vrezen dat uw alvleesklier overbelast geraakt. Dat is de reden waarom deze producten interessant zijn voor mensen met diabetes. Zij kunnen deze producten gebruiken zonder dat ze hiertoe insuline hoeven te spuiten. Als dessert is er peperkoek waar ze doorgaans ook geen risico mee lopen.

Alle Prodia producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie vindt u op de technische fiches die u bij elk product kunt terugvinden. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!

Logo Prodia
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 38 van 38 producten
38 producten
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

38 producten