Signasol

Zichtbaar Mooie Huid Van Het Gezicht En Het Lichaam

Derma-wetenschappers zijn met Signasol erin geslaagd een uniek collageen-drankje voor een zichtbaar mooie huid van het gezicht en het hele lichaam te ontwikkelen. Studies met de in Signasol aanwezige collageen-peptides tonen aan: ongewenste rimpels en cellulitis kunnen worden verminderd.

Het kan zo makkelijk zijn om iets voor je eigen schoonheid te doen!

Het Geheim Van Het Succes Van Signasol

Het geheim van het succes van het collageendrankje Signasol zijn de specifieke collageen-peptiden. In tegenstelling tot het collageen in crèmes kun je deze collageen-peptides drinken. Dankzij het geringe molecuulgewicht zijn ze zeer geschikt om doelgericht de huid van het gezicht en het hele lichaam strakker te maken. Ze werden in intensief onderzoek ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van een mooie huid. Hun effectiviteit werd in verschillende studies getest.
Naast de specifieke collageen-peptides bevat Signasol® geselecteerde vitamines en mineralen voor een mooie huid. Door de toevoeging van de bio-katalysator BioPerine® kunnen de waardevolle ingrediënten van Signasol optimaal en op de snelste manier geabsorbeerd worden.

Logo Signasol
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
1 product
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

1 product