Trenker

Producten voor het hele gezin, verkrijgbaar in de apotheek

De Farmaceutische Laboratoria Trenker plaatsen de professionals uit de gezondheidssector en de patiënten op de eerste plaats door zich dagelijks in te zetten voor een betere levenskwaliteit en gezondheid.

Dit familiebedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt medicijnen en voedingssupplementen die geschikt zijn voor het hele gezin. Er zijn producten voor elke leeftijd en in elk domein: van haarverzorging tot flexibele gewrichten.

Farmaceutische Laboratoria Trenker

De Farmaceutische Laboratoria Trenker werden in 1933 opgericht door Rodolphe Henri Trenker. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande medicijnen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die aan de meest strikte Europese productienormen beantwoorden.

De productiezones vervullen de GMP-standaarden (Good Manufacturing Practices) die van toepassing zijn in de farmaceutische industrie en de specifieke HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Point) voor voedingssupplementen. De afdelingen kwaliteitscontrole en kwaliteitsgarantie voldoen aan de GLP-normen (Good Laboratories Practices).

Bekijk de voorstelling van onze bedrijf. Deze video werd gemaakt met onze medewerkers in onze Belgische laboratoria.

Meer info op Trenker

logo Trenker
  • geneesmiddel
  • promo
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 34 van 34 producten
34 producten
  • geneesmiddel
  • promo

Sorteer op
Sorteer op:

34 producten