YUN

Overmatig antibiotica gebruik en de steeds strengere toepassing van hygiënemaatregelen heeft ons immuunsysteem uit balans gehaald. Als gevolg heeft dit geleid tot een dramatische toename van auto-immuunziekten en antibioticaresistentie. Dit heeft een negatieve invloed op onze gezondheid en die van onze huid.

Het is hier dat YUN onze huid tegemoetkomt. YUN wijdt zich toe aan bewezen en doeltreffende oplossingen die de huidflora onderhouden, versterken en herstellen.


Maar wie is YUN?

YUN is een particulier Europees biotechnisch bedrijf dat baanbrekend onderzoek verricht en Probiotherapie ontwikkelt. Het werkt nauw samen met Europa’s meest vooraanstaande experts in Probiotherapie om revolutionaire producten op de markt te brengen. Dankzij deze samenwerking wordt YUN in staat gesteld om een effectieve en duurzame oplossing te bieden voor veelvoorkomende huidaandoeningen. Het hoopt hiermee ook het overmatig gebruik van antibiotica en antimycotica te verminderen.

YUN zijn producten zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en ontwikkeling door een team van de Universiteit van Antwerpen, onder leiding van bio-ingenieur en professor in Microbiologie Sarah Lebeer en bio-ingenieur Ingmar Claes. Om hun onderzoek een praktisch toepassing te geven werd er een samenwerking aangegaan met Tom Verlinden. Tom startte het biotechnisch bedrijf YUN op.

Meer info op YUN

Logo YUN
  • geneesmiddel
Sorteer op
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
1 product
  • geneesmiddel

Sorteer op
Sorteer op:

1 product