Hoe maak ik een account aan?

Naar boven

Ga rechtsboven naar uw scherm en klik op “Mijn Account”. Daarna klikt u op “Registreren”.

Vul uw gegevens in en klik op Registreren. Bij een succesvolle registratie komt u automatisch terecht op uw account en ontvangt u een bevestigingsmail.

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Naar boven

Uw gegevens worden bewaard op onze systemen. Deze zijn nodig in onze communicatie naar u, voor de levering en om advies op maat te kunnen geven. Voor meer informatie lees onze Privacy & Cookies.

Hoe meld ik me aan?

Naar boven

Ga rechtsboven naar uw scherm en klik op “Mijn Account”. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in, dit zijn dezelfde die u hebt gebruikt om uzelf te registreren, en klik op “Inloggen”.

Mijn wachtwoord vergeten! Wat nu?

Naar boven

Ga rechtsboven naar uw scherm en klik op “Mijn Account”. Klik op “Wachtwoord vergeten” en vul uw e-mailadres in. U zult dan instructies van ons ontvangen om terug te kunnen aanmelden op uw account.

Mijn wachtwoord wordt niet aanvaard! Wat nu?

Naar boven

Het wachtwoord dat u ingeeft moet exact hetzelfde zijn als wat u heeft gebruikt om uzelf mee te registreren. Kijk na of CAPS LOCK en/of NUM LOCK op staan!

Ik heb een nieuw e-mailadres. Wat moet ik nu doen?

Naar boven

Stuur ons een mailtje waarin u het oude en het nieuwe emailadres vermeld, samen met uw wachtwoord en gegevens ter verificatie. Wij passen het voor u aan.

Ik geraak niet meer op mijn account! Wat nu?

Naar boven

Kijk allereerst na dat u het e-mailadres en wachtwoord correct hebt ingegeven.

Afhankelijk van uw Windows- en Browserversie, kijk na of uw computer sessiecookies aanvaard.

Als u nog altijd problemen ondervindt neem dan contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.Terug naar overzicht