Farabella

Bioalimenta, opgericht in 2000, is een bedrijf dat glutenvrije voedingsmiddelen maakt bekend onder de naam Farabella. De Farabella-producten worden uitsluitend vervaardigd in de vestiging in Fara San Martino (Italië) volgens de traditionele productiemethoden. Via innovatie, technologie en het gebruik van state-of-the-art materiaal gaat Bioalimenta ervoor zorgen dat mensen met een glutenintolerantie voedingsmiddelen kunnen consumeren die niet alleen glutenvrij zijn, maar ook dezelfde smaak en hetzelfde uitzicht hebben dan gewone voedingsmiddelen.

Tijdens het productieproces wordt er maximum gewerkt om de natuurlijke karakteristieken van de grondstoffen te bewaren om op het einde producten te krijgen die thuishoren binnen een gezonde voeding. Daarom dat er gekozen wordt om te werken met glutenvrije granen die niet genetisch gemodificeerd zijn (Zonder GGO).

De essentiële ingrediënten van Farabella producten:

  • LIEFDE, passie, standvastigheid en ERVARING van onze pastamakers.
  • VOORZICHTIG continuerend onderzoek naar natuurlijke glutenvrije ingrediënten, allemaal zorgvuldig en strikt geselecteerd.
  • GEEN GGO
  • Zuiver BRONWATER van de Verde rivier.
  • Zuivere LUCHT van het Maiella Nationaal Park.
  • PRODUCTIE FACILITEITEN op menselijke schaal die gebruik maken van geavanceerde technologieën om traditionele processen mee uit te voeren.
  • Technologische ONDERZOEK om de perfecte extruder te produceren.

Meer info op Farabella (Engels)

Logo Farabella